Wednesday 20 January 2021

Jumalan valtakunta tulee

Jumalan historia etenee vääjäämättömästi eteenpäin. Sukupolvet tulevat ja menevät. Jossain vaiheessa on se viimeinen, ja Jumalan valtakunta tulee lopullisessa loistossaan ja kunniassaan.

(Valitettavasti myös helvetti, joka on mitä kurjin paikka, koska Jumala on hylännyt sinne joutuvat. Ei siellä varmaan pelata golfia ja olla uima-altaalla, ja jos jostain ihme syystä pelattaisiin ja oltaisiin, se on kauhea tarkoitukseton ja Jumalan hylkäämä paikka, jossa ollaan kuolemattomana ikuisuuus. Jeesus kuvasi tätä paikkaa tulen ja tuskan paikkana).
Jumalan valtakunta tulee! Jeesuksen Kristukseen uskovat, Jeesuksen verellä lunastetut saavat astua kultakaupunkiin, ja iloita ikuisesti! Kuolemaa ei ole, eikä murhetta tai itkua! Siellä on elämän puu antamassa kansoille terveyttä! Jumalan ja Karitsan valtaistuimelta hallitaan uutta Jumalan kansaa.
Siellä uskova saa kätkettyä mannaa ja valkoisen kiven. Hänet puetaan valkoisiin vaatteisiin ja kruunataan! Voi, mikä voiton päivä Jumalan kansalle!
Kuka on arvollinen pääsemään sisälle? Se, jota ottaa kutsun vastaan! Uskoo Jeesukseen, ja seuraa häntä! Taivaaseen pääsevät vain ne, joiden synnit on pesty Jeesuksen verellä puhtaaksi! Ja he pääsevät kaikki! Myös sinä Jeesuksen omana! Mikä valtava ilo ja rauha on tässä varmuudessa: Jeesuksen tähden olen taivaskelpoinen!
RUKOUS:
Jumala sinun ikuinen valtakunta on taas hetken lähempänä. Ota minut valtakuntaasi. Anna syntini anteeksi Jeesuksen sovintoveren tähden, jotta olisin puhdas ja taivaskelpoinen. Ei minulla ole muuta mahdollisuutta! Tähän turvaudun! Anna minun Jeesuksen veren tähden olla kerran valtakunnassasi.
Ja anna minun johdattaa sinne toisiakin.
Rukoilen perheenjäsenteni ja sukulaisteni puolesta, että heille avautuisi uskon ja sinun valtakuntasi ovi. Armahda heitä!
Kiitän sinua Jeesuksesta, jonka tähden ovi aukeaa jokaiselle häneen turvautuvalle ja häntä avuksi huutavalle! Ole ylistetty Isä, Poika ja Pyhä Henki! Tule, Herra Jeesus!
Aamen

No comments:

Post a Comment